На Буковину для посилення кордону прибули нові спецпризначенці

В рамках проведення спільної прикордонної операції «Кордон -2016», днями на Буковину прибули чергові резерви прикордонного відомства, які посилять та здійснять заміну військовослужбовців спеціального підрозділу швидкого реагування «Шквал». Кілька груп прикордонників прибули до Чернівців автомобільною технікою та залізничним сполученням. Вони замінять своїх побратимів, які протягом останніх кількох місяців здійснювали посилення румунської та молдовської ділянок кордону в межах Чернівецької області. Хлопці неодноразово затримували порушників кордону та ставали на заваді тим, хто намагався різними шляхами переправити тютюнову продукцію через державну межу.
Щоб подякувати за гідно виконану роботу в управлінні Чернівецького прикордонного загону відбулися заходи, на яких керівництвом загону були вручені грамоти і подяки кращим із кращих військовослужбовців спеціального підрозділу швидкого реагування. А новоприбулим резервам керівництво побажало з честю продовжити уже впроваджену їхніми попередниками активну протидію протиправним елементам на визначених ділянках державного кордону.
З прибуттям резервів до Чернівецького прикордонного загону, значною мірою вдалося стабілізувати ситуацію на українсько-румунському кордоні та спільними зусиллями показати всім, що державна межа України перебуває під надійним захистом. Про це свідчать аналітичні дані затримань контрабандних сигарет в обхід пунктів пропуску, на так званій «зеленій ділянці кордону». Так, з початку цього року у 47 випадках було затримано 275 тисяч пачок тютюнових виробів, що на 30% більше за аналогічний період минулого року.

Прес-служба Чернівецького
прикордонного загону

peredplata