Чернівецькі податківці відсвяткували ювілей вишиванки

Чернівецькі податківці відсвяткували ювілей вишиванки Вже кілька років поспіль чернівецькі податківці долучаються до святкування Дня вишиванки, адже українська вишиванка – це генетичний код нації, егрегор нашого національного духу.
Цього року працівники міської податкової інспекції вирішили продовжити традицію святкових флешмобів і вишикувались перед приміщенням відомства у формі UA – українського домену.
Вибір міжнародної абревіатури був невипадковий, адже з метою інтеграції українського суспільства до європейського політичного, економічного і науково-освітнього простору 2016-ий – проголошено роком англійської мови в Україні.
Буковинська перлина завжди вирізнялась поліетнічністю та європейською толерантністю її мешканців, цей меседж цьогоріч підтримали і чернівецькі податківці.
Звісно, не обійшлося і без конкурсу на кращу вишиту сорочку, а податківці продемонстрували, що з гідністю носять національний стрій, довели, що мають творчий підхід до використання національних елементів у сучасному одязі та чудово знаються на традиціях українського вбрання. Переможці були нагороджені приємними подарунками.
На завершення святкування податківці випустили в небо блакитні та жовті кульки із побажаннями миру нашій Державі та щастя і благополуччя кожному її мешканцю.
Відділ організації роботи Чернівецької ОДПІ

peredplata