На одній з пожеж, які виникли впродовж вихідних, травмувався чоловік

Впродовж вихідних днів у Чернівецькій області сталося 5 пожеж. Так, 19 червня в селі Горішні Шерівці Заставнівського району виникла пожежа в літній кухні. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, оскільки місцеві мешканці за допомогою підручних засобів ліквідували пожежу до того, як вона поширилася на значну площу. При цьому домовласник, чоловік 1958 року народження, отримав опіки рук та був госпіталізований в Чернівецьку обласну клінічну лікарню. Попередньою причиною виникнення пожежі є коротке замкнення електромережі.
Ще одна пожежа в літній кухні сталася в селі Турятка Глибоцького району. Пожежно-рятувальний підрозділ смт Глибока та місцева пожежна охорона села Турятка, які були направлені на місце події, ліквідували пожежу. Завдяки цьому від знищення було врятовано розташований поруч житловий будинок, на який міг перекинутися вогонь. Вогнем знищено побутову техніку, речі домашнього вжитку.
В ході ліквідації пожеж, які сталися на території краю за останні вихідні, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 6 будівель.
Всього з початку року в Чернівецькій області сталося 382 пожежі, на яких загинуло 12 людей, ще 7 осіб були травмовані. Рятувальники застерігають: основною причиною виникнення пожеж є порушення правил пожежної безпеки самими людьми. Дотримуйтеся правил безпеки! Бережіть власне життя та здоров’я!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata