Інформація про відміну пільгового проїзду у тролейбусах не відповідає дійсності – мер Каспрук

Інформація про відміну пільгового проїзду у тролейбусах не відповідає дійсності - мер Каспрук

фото з сайту buknews.com.ua

«Інформація про відміну пільгового проїзду у тролейбусах не відповідає дійсності. Жодних заяв з цього приводу не було та рішень не приймалося. Усі громадяни, які мають право на пільговий проїзд, безкоштовно користувалися і користуються тролейбусами без будь яких обмежень. Наразі розглядається питання про відновлення пільгового проїзду на 13 соціальних автобусних маршрутах, які забезпечують сполучення різних районів з центром міста і не мають альтернативи. Для цього тролейбусне управління отримало необхідну ліцензію та оголосило конкурс на оренду додаткових автобусів. Для забезпечення пільгових перевезень на цих автобусних маршрутах потрібно 7 млн. грн. Ще 20 мільйонів гривень потрібно для компенсації проїзду пільговиків у тролейбусах. Рішення про виділення цих коштів має прийняти сесія міської ради. Пільговий проїзд на соціальних пільгових маршрутах буде відновлено», – заявив міський голова Олексій Каспрук.

30 червня з невідомих джерел у Чернівцях були поширені чутки про відміну пільгового проїзду у тролейбусах. Це викликало масові звернення громадян до Єдиного муніципального контакт-центру міської ради, міського голови, депутатів міської ради.

Міський голова Олексій Каспрук закликав чернівчан користуватися офіційними джерелами інформація, а не чутками, які поширюються для дестабілізації ситуації у місті.

peredplata