Через цигарки позбувся автомобіля за 180 тисяч

За минулу добу прикордонниками Чернівецького загону було упереджено незаконні спроби вивезення сигарет до Румунії та ввезення до України вантажівки із підробленими документами.
Так, цієї ночі в пункт пропуску «Порубне» на виїзд з України прибув легковий автомобіль «Дачія Сандеро» під керуванням 41-річного громадянина Румунії. Під час проходження прикордонного контролю у правоохоронців виникла підозра щодо можливого перевезення даним автотранспортом заборонених товарів. І не даремно. Адже, під час проведення поглибленого огляду автомобіля прикордонниками спільно із митниками було виявлено заховані у порожнині передньої панелі салону автомобіля 109 пачок сигарет марок «DUNHILL» та «ROTHMANS». Разом із вилученими сигаретами водій позбувся і свого автомобіля 2014 року випуску, який було оцінено у 180 тисяч гривень.
Крім того, вчора вранці в тому ж пункті пропуску «Порубне» було припинено спробу увезення до України вантажівки «ДАФ» болгарської реєстрації за підробленими документами. Під час проходження прикордонного контролю у перевіряючих виникли сумніви щодо оригінальності наданих документів. В результаті проведення поглибленої перевірки свідоцтва про державну реєстрацію було виявлено ряд ознак підробки документа, в тому числі не заводська якість паперу, імітований водяний знак, ознаки наклеювання голографічного зображення тощо. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Національної поліції для проведення подальших слідчих дій та передачі справи до суду.

Прес-служба Чернівецького
прикордонного загону

peredplata