Люди заживо зварилися в квартирі

Люди заживо зварилися в квартиріЗрив вентилю призвів до затоплення квартири окропом: 52-річна росіянка та її син загинули.

У російському місті Новочебоксарськ квартиру на першому поверсі будинку залило гарячою водою через зрив вентилю водопостачання. 52-річна жінка та її 24-річний син дістали опіки і загинули.

Повідомлення про те, що з квартири по вулиці 10-ї П\’ятирічки валить пар, а власники житла двері не відчиняють, надійшло від сусідів вранці 19 січня.

Після прибуття на місце аварійних служб і родичів мешканців двері, які були замкнені зсередини, вдалося відкрити.

У квартирі були знайдені тіла 52-річної господині оселі та її сина.

\”Після входу до житла було встановлено, що в санвузлі квартири був зірваний вентиль труби гарячого водопостачання, внаслідок чого звідти почала литися гаряча вода: підлога була вкрита водою на рівні 5-7 сантиметрів\”, – повідомили в управлінні Слідчого комітету Росії в Чуваській Республіці.

На підлозі біля санвузла було знайдено тіло 52-річної господині оселі з опіками в області голови і рук, а на підлозі в залі з опіками ніг – її сина.

Слідчі проводять перевірку. Однак даних, що свідчать про кримінальний характер смерті загиблих, зараз немає. Усі обставини події з\’ясовуються.

Джерело

peredplata