У ПФУ у Чернівецькій області підбили підсумки за І півріччя

У ПФУ у Чернівецькій області підбили підсумки за І півріччя У Головному управлінні Пенсійного фонду України в Чернівецькій області відбулося розширене засідання колегії при начальнику Головного управління в області за участю представників роботодавців, соціальних партнерів, засобів масової інформації та громадських організацій.
Розглянули підсумки роботи органів Фонду в області протягом І півріччя та визначили завдання на найближчу перспективу.
– Органи Пенсійного фонду в Чернівецькій області забезпечують своєчасність виплати пенсій та допомоги понад 230,5 тис. пенсіонерів, в тому числі 8,4 тис. – «військовим» пенсіонерам. Середній розмір їх пенсійної виплати складає 1535,42 грн. Загальна сума доходів, які надійшли до бюджету Головного управління в області з усіх законодавчо визначених джерел, становить 1938,8 млн. грн. Власних доходів у першому півріччі поточного року надійшло в сумі 564,5 млн. грн., або на 16,4 млн. грн. більше та становить 103 % до планового завдання, – зазначив начальник Головного управління в області Михайло Романів.
Також на колегії обговорили питання стану виконання закону «Про звернення громадян», заходів щодо зміцнення виконавської дисципліни та механізмів плідної співпраці з органами місцевої влади, органами Державної фіскальної служби, соціальними партнерами.

Прес-служба Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області

peredplata