Чернівецька митниця – у сімці лідерів по надходженню коштів до Держбюджету

За результатами роботи у липні поточного року Чернівецька митниця ДФС виконала планові показники надходжень до Державного бюджету України.

«До виконання у цьому місяці нам було доведено цільові та індикативні показники, – повідомляє начальник митниці Микола Салагор. – Досягнуті результати, наразі впевнено стверджую про виконання та перевиконання планів, є напрацюванням не лише митників. Це кропітка щоденна робота буковинського бізнесу».
Відповідно до наказу Державної фіскальної служби України від 04.07.2016 №588 на виконання Чернівецькій митниці ДФС було доведено цільовий показник у сумі 157 658, 3 тис.грн., що на 20 % більше, ніж індикативний показник, визначений відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 16.09.2016 №726 (із змінами). Фактично до Держбюджету перераховано 157 822, 0 тис.грн., тобто цільовий план виконано на 100, 1 %. У відсотковому відношенні виконання індикативних показників становить 119, 9%.

«Чернівецька митниця сьогодні – у сімці лідерів по надходженню коштів до бюджету, – зауважує Микола Михайлович. – Якщо бути більш скрупульозним у цифрах, то лише 7 із 26 митниць виконали цільові показники і 14 – індикативні. Сподіваємося, що й у подальшому консолідовано з бізнесом наповнюватимемо державну скарбницю. Адже захист економічних інтересів України – серед основних пріоритетів нашої роботи».

peredplata