Громада Буковини отримає доступ до інформації про ціноутворення лотів для деревообробників

В Чернівецькій обласній адміністрації відбулася нарада лісівників, керівництва краю з підприємцями-деревообробниками. На нараді обговорювався механізм ціноутворення на лісопродукцію.
Після наради, в.о. начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Роман Череватий підписав наказ (від 3.08.2016, №79), згідно якого директори підвідомчих підприємств мають забезпечити своєчасне надання для оприлюднення в офіційних друкованих виданнях, на інформаційних стендах, веб-сайті управління інформації, визначеної статтею 15 закону України «Про доступ до публічної інформації». В термін до 10.08.2016 року надати в управління в електронному вигляді та розмістити на своїх веб-сайтах роз’яснення щодо утворення стартових цін та калькуляції на лісо продукцію заготівлі 3 кварталу 2016 року. Забезпечити подання інформації в електронному вигляді сектору технічної політики та використання лісових ресурсів Чернівецького облуправління лісового та мисливського господарства та розміщення на своїх веб-сайтах про об’єми лісоматеріалів необроблених, ціни та калькуляції утворення стартових цін на умовах (верхнього, нижнього та проміжного складу), які виставляються на аукціони одночасно з подачею лотів на біржу.
Ми хочемо максимально прозоро проводити аукціони. Саме тому, підприємці-деревообробники мають знати процеси ціноутворення на лоти, можливість отримати необхідну інформацію в них є. Сподіваємося на взаєморозуміння, – зазначив в.о начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Роман Череватий.

peredplata