На кордоні з Польщею вилучили два мікроавтобуси з понад 3 тисячами пачок цигарок ВІДЕО

На кордоні з Польщею вилучили два мікроавтобуси з понад 3 тисячами пачок цигарок  ВІДЕОПротягом минулої доби в пункті пропуску «Шегині», що на українсько-польській ділянці кордону, за спробу прихованого переміщення контрабандних сигарет вилучено два транспортних засоби.

Так, в першому випадку у мікроавтобусі «Мерседес» під керуванням жителя Тернопільщини спільна прикордонно-митна оглядова група знайшла 236 пачок сигарет на суму понад 3 тисячі гривень. Куриво водій сховав у спеціально обладнаному тайнику в салоні мікроавтобуса.

Також близько опівночі на оформлення по смузі руху «червоний коридор» прибув мікроавтобус марки «Volkswagen Transporter» під керуванням 31-річного жителя Черкас. За наявною випереджувальною інформацією від працівників оперативно-розшукового підрозділу, прикордонники ініціювали проведення поглибленого огляду мікроавтобуса. В ході спільної з працівниками митниці перевірки було з’ясовано, що «Фольксваген» обладнано спеціальним подвійним дном. Всього із цього тайника та з-під декоративної обшивки салону мікроавтобуса вилучено понад 3 тисячі пачок цигарок з акцизними марками України на загальну суму оцінки понад 60 тисяч гривень.

В обох випадках, враховуючи внесення змін в конструкцію транспортних засобів, мікроавтобуси будуть вилучені. Окрім того стосовно водіїв складено відповідні адміністративні документи та вилучено контрабандні тютюнові вироби.

peredplata