Встановлено нові тарифи на воду для чернівчан

Встановлено нові тарифи на воду для чернівчан

КП “Чернівціводоканал” інформує про зміни діючих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).
ПОВІДОМЛЕННЯ
На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 №390 “Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад”, КП “Чернівціводоканал” інформує про зміни тарифів на послуги. На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що відбулося 19.08.2016 року, Постановами № 1437 та 1438 були затверджені тарифи на централізоване водопостачання, водовідведення та на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) для КП «Чернівціводоканал». Постанови наберуть чинність з дня їх офіційного опублікування.

Тож відтепер жителі нашого міста будуть платити за 1 кубометр води 9,09 гривні, плюс додаткова плата за кубометр відведення 4,55 гривні , тому в кінцевому підсумку тариф становить 13 гривень 64 копійки.

peredplata