Школярі з Берегомету другий рік поспіль перемогли в конкурсі КВН-ЮІД в Одесі

11 вересня в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» у м. Одеса відбувся фінал зльоту юних інспекторів руху (ЮІР). Творче змагання шкільних команд організували спеціалісти Управління безпеки дорожнього руху Національної поліції України, Міністерства освіти та науки та соціальної політики України за підтримки давніх партнерів ЮІРівського руху України – Групи компаній «Фокстрот». Протягом тижня півтисячі школярів змагалися у знаннях правил дорожнього руху, конкурсах «Велоестафета», «Юний регулювальник», «Агітаційно-пропагандистський виступ команди», «Теоретичні знання Правил дорожнього руху», «Медична допомога» та у змаганні «Соціальна реклама з безпеки дорожнього руху».

Але кульмінацією ювілейного зльоту стала фінальна гра команд КВН-ЮІР. Гумор найвищого ґатунку під девізом «Твій друг – безпечний рух» показали три найкращі команди України: школярі з Чернівецької області, Волинської та Львівської областей. В улюбленому жанрі КВНу діти розповідали про те, що дорога жартів не любить, й жартували над тими, хто не поважає правила дорожнього руху.

Але кульмінацією ювілейного зльоту стала фінальна гра команд КВН-ЮІР. Гумор найвищого ґатунку під девізом «Твій друг – безпечний рух» показали три найкращі команди України: школярі з Чернівецької області, Волинської та Львівської областей. В улюбленому жанрі КВНу діти розповідали про те, що дорога жартів не любить, й жартували над тими, хто не поважає правила дорожнього руху

Фінальним акордом веселого змагання стала зустріч на одній сцені трьох найкращих команд КВН ЮІР: львівської команди “Форсаж”, школярів зі “Стоп-кадру” з Буковини та волинського “Копа”.

Берегометські гумористи влучно висміювали безкультур’я водіїв, перекладали правила дорожнього руху на популярні пісні, показували лаконічні веселі мініатюри про поведінку дітей на дорозі. Журі невпинно показувало високі оцінки «Стоп-кадру», зал невпинно вибухав сміхом. Переможцями вперше в історії КВН-ЮІР були визначені дві команди: волинські школярі з команди «Коп» та наші земляки «Стоп-кадр».

“Нашій команді «Стоп-кадр» вже 15 років, у КВН ми беремо участь упродовж 8 останніх років! Також наша шкільна команда грає в шоу “Ліга сміху”, вже пройшла до ¼ фіналу. У жовтні починається наступна гра, будемо вболівати і тримати кулачки», – пишається підопічними Анатолій Запаранюк, керівник команди-переможця з міста Берегомет “Стоп-кадр”, вчитель німецької мови Берегометської гімназії.

За словами наставника, всі ситуації, які діти розігрують на сцені під час виступу КВН ЮІР, взяті з реального життя автомобілістів та пішоходів, а всі жарти завжди написані власноруч дітьми та керівником без використання Інтернету чи ТБ.

“Деякі учасники команди вже стали професійними акторами, для деяких мрія і мета – стати справжніми поліцейськими. Участь в ЮІР надихає їх на щасливе та безпечне майбутнє, вони хочуть самі бути здоровими та захищати інших», – розповів Анатолій Запаранюк.

peredplata