Школи та позашкільні заклади Чернівців до кінця тижня не працюватимуть

Школи та позашкільні заклади Чернівців до кінця тижня  не працюватимутьЧерез сильні морози відповідний наказ, що школи та позашкільні заклади Чернівців до кінця тижня не працюватимуть, підписала начальник управління освіти Чернівецької міської ради Валентина Малишевська.

У документі, зокрема, йдеться: «В зв’язку з пониженням середньодобових температур до мінус 21-22 за Цельсієм та відповідно до розпорядження Чернівецького міського голови від 30.01.2012 р. №22-р «Про роботу навчальних закладів м. Чернівців в умовах низьких температур» наказую призупинити на період 02-03 лютого 2012 р. навчально-виховний процес в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах».

Цим же наказом передбачається відповідальність керівників освітніх закладів за дотримання вимог роботи навчальних закладів в умовах низьких температур та організацію роботи працівників та функціонування закладів на час призупинення навчально-виховного процесу. Рішення про відновлення навчання в школах або ж продовження вимушеного відпочинку школярів прийматиметься у неділю, 5 лютого, на засіданні штабу щодо діяльності навчальних закладів м.Чернівців в умовах низьких температур. Цього ж дня з 1300до 1500 директорів шкіл мають повідомити про роботу навчальних закладів на наступний тиждень, повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю.

peredplata