Завершено досудове розслідування за фактом отримання неправомірної вигоди директором державного коледжу

Прокуратура Чернівецької області скерувала до суду обвинувальний акт відносно директора одного з державних коледжів м. Чернівці за підозрою у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди), ч.1 ст. 366 (складання службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів) та ч.4 ст.358 (використання завідомо підробленого документа) КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що керівник навчального закладу пообіцяла приватному підприємцю здати в оренду приміщення спортивного залу в обхід офіційно визначеного законом порядку, якщо останній сплачуватиме їй особисто орендну плату за користування даним приміщенням.

10.05.2016 працівники прокуратури Чернівецької області спільно з співробітниками Служби безпеки України та поліції задокументували факт отримання вказаною посадовою особою від приватного підприємця 6000 гривень неправомірної вигоди.

Також встановлено, що обвинувачена здійснила службове підроблення документів та пред’явила їх слідству з метою створення собі алібі.
Прес-служба прокуратури Чернівецької області

peredplata