У Чернівецькій області студенти допомагають рятувальникам в пунктах обігріву

У Чернівецькій області з 2 лютого з ініціативи студентського парламенту Буковини та за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації у зв’язку із несприятливими погодними умовами на Буковині працівникам у пунктах обігріву Управління Міністерства надзвичайних ситуацій в містах Чернівці, Новоселиця, Хотин, Вижниця, Кіцмань та Сторожинець допомагають студенти-волонтери з вищих навчальних закладів області.

Також у спальних районах Чернівці – “Гравітон”, “Бульвар”, “Мікрорайон” – та у центрі міста групи волонтерів здійснюватимуть вечірні обходи вулиць для попередження нещасних випадків, зокрема серед безхатченків. Зокрема, в складі волонтерської групи – студенти Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Буковинського державного медичного університету, Чернівецького торгово-економічного університету Київського національного торгово-економічного університету та Буковинського державного фінансово-економічного університету.

Нагадаємо, що на території Чернівецької області працюють 78 пунктів обігріву громадян, в тому числі 14 пунктів обігріву територіального управління МНС України в Чернівецькій області, 2 на території міста Чернівці та 62 пункти обігріву функціонують на базі центральних районних лікарень та фельдшерсько-акушерських пунктів. Пункти обігріву працюватимуть на увесь період несприятливих погодних умов в цілодобовому режимі.

peredplata