Сучасні телевізори та монітори – як зрозуміти відмінності звичайній людині?

Що купити: монітор або телевізор? Купити жк-телевізор або плазмову панель? Якому виробнику віддати перевагу? Адже брендів існує безліч: як варіант, телевізори Philips, як і інші, наприклад, телевізори Samsung, Panasonic, LG, відрізняються високою якістю і ноу-хау технологіями, що дозволяє рекомендувати їх всім і кожному. Виробників моніторів не менше, і кожен з них може похвалитися непоганим асортиментом. І вибір між технікою стає дедалі актуальнішим.

Останнім часом грань між телевізорами і моніторами стає досить тонкою, так як перші набувають функції других, а другі – перших.
Моніторами досить часто називають цифрові і, в першу чергу, HD-панелі. Їх відміну від аналогічних функцій телевізорів лише відсутність вбудованого тюнера. Гідність ж їх у тому, що вони коштують дешевше телевізорів, аналогічних за розміром.

Досить великі перспективи зараз у звичайних традиційних комп\’ютерних моніторів. При цьому важливо, щоб такий монітор підтримував протокол захисту контенту HDCP: без цього hd-контент в більшій своїй частині буде недоступним. Деякі телевізори можна використовувати також як комп\’ютерних моніторів.
Багато покупців все ж бажають купити телевізор жк, незважаючи на великий вибір моніторів. І на те є свої причини.

Перевагами жк-телевізора є практично миттєве формування зображення, наявність великого ресурсу дисплея, помірне енергоспоживання. Але перш ніж придбати телевізійну панель, необхідно звернути увагу на час відгуку матриці, достатню значення якого становить 8 мс.

Наприклад, моделі Philips відрізняються швидким відгуком матриці, як і чітким зображенням, високими технічними характеристиками, сумісність з іншими технічними пристроями (наприклад, DVD-плеєрами, мультимедійним обладнанням). Виробник надає великий вибір моделей, що дозволяє вибрати найбільш підходящий варіант: від бюджетного, енергозберігаючого, до люксового.

Панелі іншого бренду – Samsung – демонструють відмінну функціональність, висока якість зображення і звуку, елегантний дизайн корпусу в класичному стилі.

Для перегляду фільмів і передач в домашній обстановці вони, моделі, випускаються в компактному варіанті з невеликою діагоналлю, що, втім, не виключає наявність у них технології поліпшення передачі кольору. У великому залі або офісі більш зручно і презентабельно виглядатимуть великогабаритні телевізори Samsung з функцією відображення відблисків.

Рідкокристалічний телевізор – це якісне зображення і в ідеальній геометрії великий діагоналі, і зручне розташування в будь-якому приміщенні, і гарантія енергозбереження, і тривалий термін служби і можливості використання в якості комп\’ютерного монітора, і стильний дизайн і захист від електромагнітного випромінювання.

У будь-якому випадку існує маса універсальних рішень і варіантів, які відповідають самим вишуканим запитам. Тому купити lcd-телевізор або монітор не становить складності. Продукція провідних виробників порадує вас відмінною якістю і безліччю технічних рішень.
Джерело Інтернет-магазин АЛЛО

peredplata