Розбійників позбавили волі на 7 років

Апеляційний суд Чернівецької області підтримав позицію Чернівецької місцевої прокуратури та залишив у силі вирок суду першої інстанції і засудив буковинця та його спільника з Дніпропетровської області за ч.2 ст. 187 КК України(розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) до 7 років позбавлення волі із конфіскацією належного їм майна. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Доведено, що 4 листопада 2014 правопорушники, переслідуючи мету незаконного заволодіння чужим майном, запросили до себе додому раніше невідомого чоловіка, діючи за попередньою змовою, умисно нанесли йому тілесні ушкодження, а також погрожуючи застосуванням ножа та інших підручних засобів, заволоділи ключами від його квартири.

В подальшому зловмисники проникли в житло потерпілого, викрали ноутбук та мобільний телефон, при цьому самого власника квартири протиправно утримували в своєму помешканні.

Шевченківський районний суду м. Чернівці засудив чоловіків до 7 років позбавлення волі, проте з рішенням суду останні не погодилися та оскаржили його у вищій інстанції.

Апеляційний суд Чернівецької області відхилив апеляційну скаргу обвинувачених і захисників та підтвердив, що визначене для них покарання було справедливим.

peredplata