Тарас БЕРЕЗОВЕЦЬ презентує у Чернівцях книгу «АНЕКСІЯ: ОСТРІВ КРИМ»

2 грудня о 13:00 відбудеться презентація книги київського політичного експерта Тараса БЕРЕЗОВЦЯ «АНЕКСІЯ: ОСТРІВ КРИМ».

«Анексія: острів Крим. Хроніки «гібридної війни» – це передісторія інформаційної війни Росії проти України. Під час зустрічі Тарас БЕРЕЗОВЕЦЬ розкаже про факти, емоції, думки і пам\’ять людей, яким важливо знати і відчувати, що у них є Небо і Земля, є їхня рідна Батьківщина.
«Анексія: острів Крим» містить ексклюзивні свідчення, надані спеціально для цієї книги українськими, російськими і міжнародними політиками та військовими, експертами, журналістами, активістами, які стали очевидцями окупації.

На зустрічі можна буде придбати книгу з автографом автора.
Запрошуються всі бажаючі. Вхід на презентацію вільний.

Захід відбудеться за адресою: вул. О. Кобилянської, 47 (ІІ поверх).

ДЛЯ ІНФОРМАЦІЇ:
Тарас БЕРЕЗОВЕЦЬ – відомий український політичний експерт, директор компанії Berta Communications. Народився 1975 року у Керчі, кримчанин у шостому поколінні. У 1997 році закінчив Інститут журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. 2003 року здобув освіту у Royal College of Defence Studies у Лондоні. У 2004 році отримав ступінь магістра міжнародних відносин у King’s College London за темою «військова пропаганда».
Тарас Березовець – один з найвідоміших українських політконсультантів, який тривалий час працює з топ-політиками України. З перших днів анексії Криму зайнявся боротьбою з кремлівською пропагандистською машиною, організовуючи наукові заходи в Україні та за кордоном. У грудні 2014 року створив і очолив громадську організацію Фонд Національних Стратегій та заснував проект Free Crimea – інформаційний центр спротиву російській окупації Криму. В рамках цієї діяльності був підготовлений перший аналітичний звіт про ситуацію з правами людини «Чорна книга окупації Криму». Проект Free Crimea був презентований у Європарламенті та Державному департаменті США. У грудні 2015 року Тарас Березовець став співзасновником Бюро протидії гібридній війні.

peredplata