Відділення, банкомати і сервіси ПриватБанку працюють в стабільному режимі

20 грудня 2016 року відділення, банкомати і сервіси ПриватБанку працюють в стабільному режимі. Як повідомила прес-служба банку, за станом на 9-00 20 грудня клієнтів обслуговують 2 350 відділень банку. У повному обсязі завантажено понад 7 000 банкоматів ПриватБанку, служба інкасації забезпечує своєчасне поповнення банкоматів мережі за рахунок готівкових коштів в касах, а також додаткових 15 млрд грн, виділених НБУ на підтримку ліквідності банку.

«Вчора НБУ підтримав банк ліквідністю на суму 15 млрд гривень, сьогодні банк продовжить інкасацію банкоматів. Всі власники карткових рахунків ПриватБанку зможуть отримувати готівку, – зазначив перший заступник голови Національного Банку України Яків Смолій. – За підсумками вчорашнього перехідного дня обсяги зняття готівки за картками ПриватБанку у банкоматній мережі навіть знизилися порівняно з попередніми. Це говорить про те, що ризик виникнення паніки мінімізований. На сьогоднішній день картки ПриватБанку обслуговуються банкоматними і постерминальними мережами всіх банків\”.

Також з 20 грудня всі операції, включаючи раніше припинені, за рахунками і картками корпоративних клієнтів ПриватБанку обслуговуються в наступному режимі:
– всі кредитні ліміти на рахунках, овердрафти, ліміти гарантованих платежів і бізнес-розстрочки будуть відновлені в повному обсязі після початку роботи нового Правління банку.

peredplata