Завдяки \”тривожній\” кнопці оперативно затримали озброєного чернівчанина

Завдяки "тривожній" кнопці оперативно затримали озброєного чернівчанинаНа автозаправній станції в Сторожинці між чоловіками виник конфлікт. Один з учасників сварки здійснив кілька пострілів із пістолета. Аби вгамувати зловмисника, оператор АЗС натиснув кнопку «Термінового виклику поліції».

Отримавши повідомлення про спрацювання тривожної сигналізації, за адресою негайно прибув наряд групи реагування Управління поліції охорони в Чернівецькій області. Працівник АЗС повідомив, що чоловік після здійснення пострілів втік на автомобілі – повідомляє Управління поліції охорони в Чернівецькій області.

Поліцейські охорони, діючи професійно та швидко, зупинили транспортний засіб неподалік місця скоєння правопорушення та затримали стрільця.

Виявилося, що стосунки з допомогою пістолета намагався з’ясувати 30-річний чернівчанин. Молодий чоловік раніше потрапляв у поле зору поліцейських та притягувався до кримінальної відповідальності.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Сторожинецького відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області. В подальшому з’ясувалося, що постріли були здійснені зі стартового пістолету. За вчинення дрібного хуліганства чернівчанина притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

peredplata