Дві сесії – один день

Вперше у Чернівцях вирішили провести дві сесії міської ради в один день. Так, на 10 год. 23 лютого призначено чергову 20-ту сесію міськради, а на 17 год. вже позачергову 21-шу.

На сесію виносится питання – «Про звіт секретаря Чернівецької міської ради Михайлішина В.М. про діяльність виконавчих органів міської ради щодо виконання Тимчасових правил благоустрою м.Чернівців, затверджених рішенням 10 сесії міської ради VІ скликання від 28.07.2011 року №329, в частині прибирання вулиць та площ міста від снігових заметів».

А на позачергові сесії буде розглядатись питання про визнання роботи відповідних служб з розчистки міста від снігу незадовільною. Нагадаємо, що скликається 21-ша сесія на вимогу третини депутатів – фракція “Фронту змін” у міській раді зібрала підписи 20 депутатів.

– Ми вимагали скликання позачергової сесії 10 лютого, сказав керівник фракції “Фронту змін” у міській раді Олексій Каспрук. – Її можна було скликати 11 чи 12 лютого. Але керівництво міської ради намагається уникнути відповідальності за те, що не впоралося з прибиранням міста від снігу. Тому процес скликання сесії затягли до останнього дня, перетворивши його на фарс. Дві сесії на один день призначено навмисно, бо на позачергову депутати не залишаться, кворуму не буде і сесія не відбудеться.

Галина Кузуб

peredplata