Від лобового зіткнення автомобілів загинула людина + ФОТО

Від лобового зіткнення автомобілів загинула людина + ФОТО25 лютого о 10 годині 55 хвилин на автодорозі сполученням Житомир-Чернівці неподалік села Керстенці трапилось лобове зіткнення двох автомобілів.

Причиною аварії став небезпечний обгін, який, не врахувавши дорожньої обстановки, не вибравши безпечних швидкості та інтервалу, здійснив водій автомобіля «Мерседес», житель села Динівці Новоселицького району, повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області..

В результаті зіткнення з автомобілем «Опель-Омега» водій «Мерседеса» від отриманих травм помер на місці пригоди.

До Новоселицької центральної районної лікарні з черепно-мозковою травмою було доставлено пассажирку «Мерседеса», 32-річну мешканку села Динівці, а в реанімаційне відділення Хотинської ЦРЛ — водія «Опеля», 26-річного чернівчанина з черепно-мозковою травмою, забоєм мозку важкого ступеня, переломами стегнових кісток, травмою живота, травматичним та гематологічним шоком.

На думку експертів, наслідки ДТП могли б бути легшими, якби учасники аварії користувались пасками безпеки.

ДАІ Буковини закликає водіїв транспортних засобів пам’ятати про те, що обгін є одним з найнебезпечніших маневрів, пов’язаних з виїздом на смугу зустрічного руху, з ризиками, які виникають при цьому, а паски безпеки в критичних ситуаціях є шансом врятування людського життя.

peredplata