В Чернівцях визначатимуть найуспішнішу пані

Напередодні міжнародного жіночого дня, 6 березня о 18 годині в приміщенні обласного музично-драматичного театру ім. Ольги Кобилянської відбудеться щорічний конкурс «Успішна пані Чернівців-2012». Його вже традиційно проводять Міський жіночий клуб «Успішна чернівчанка» за підтримки Чернівецької міської ради, Відділу у справах сім’ї та молоді, Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Цьогорічний конкурс «Успішна пані Чернівців-2012» – ювілейний, 10-ий за ліком, тож організатори обіцяють в цей ювілейний вечір створити незабутнє шоу для глядачів. Серед конкурсанток – представниці бізнесу, громадських організацій, науки, спорту, журналістики і навіть силових структур. Вони представлять на суд журі та глядачів свої улюблені родинні страви, фото-стіннівки про власні сім’ї, творчі номери. Також оцінюватиметься повнота втілення конкурсантками жіночого образу та вміння перевтілюватися. Найбільш феєричних вражень очікують від останнього конкурсу-бурлеску «Цариці в Чернівцях», де конкурсанткам доведеться втілити на сцені образи найвідоміших жінок планети всіх часів (Нефертіті, Клеопатра, Жанна д’Арк, Роксолана, принцеса Діана та ін.)

На десятий ювілейний конкурс „Успішна пані Чернівців 2012” запрошені учасниці всіх попередніх конкурсів, які будуть нагороджені ювілейними кубками від секретаря Чернівецької міської ради. А напередодні свята, 5 березня таємним голосування буде обрана «Пані Десятиріччя», повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata