Іван РИБАК у п’ятірці лідерів серед народних депутатів–мажоритарників

Іван РИБАК у п’ятірці лідерів серед народних депутатів–мажоритарників Громадська мережа ОПОРА презентувала рейтинг 88 депутатів-мажоритарників за підсумкамианалізуїхньоїроботипочинаючи з лютого 2017 року. За результатами дослідженняІван РИБАК увійшов в ТОП – 5 рейтингу.

Оцінказдійснювалася задвомаключовимикритеріями: законотворча робота в парламентітаактивність у виборчомуокрузі. На основівимірювання 23 показниківроботи депутата складалисящомісячні рейтинги активностінароднихобранців.

Про це повідомляє прес – служба народного депутата України Івана РИБАКА.

Так за показниками активності в окрузі протягом останнього півріччя, народний депутат Іван РИБАК посів другу позицію у загальному рейтингу і, відповідно, набрав найбільшу кількість балів серед депутатів – мажоритарників з Чернівецької області.

За кількістю сутнісних виступів протягом шостої сесії Верховної Ради , народний обранець зайняв третю позицію рейтингу.
Також за цей період роботи народного депутата у Парламенті, ним було зареєстровано найбільша кількість законопроектів та надіслано найбільша кількість запитів, більшість яких стосується проблем свого округу. А це найбільший показник серед результатів діяльності депутатів, обраних в одномандатних мажоритарних округах Чернівецької області.
За останні шість місяців Іван Рибак провів 24 особисті прийому у Кіцманському, Сторожинецькому, Вижницькому та Путильському районах Чернівецької області. Також він постійно приймає участь у роботі місцевих органів влади, що дає змогу завжди знати про актуальні проблеми свого виборчого округу.

Потрібно зауважити, що Іван РИБАК не вперше лідирує в депутатських рейтингах. Згідно з моніторингом ОПОРИ, минулого року він увійшов до п’ятірки лідерів серед народних обранців за результатами сукупних показників річної роботи.

peredplata