До Чернівців їде віце-консула США

До Чернівців їде віце-консула  США 5 ЖОВТНЯ 2017 р. – ВІЦЕ-КОНСУЛ США ОБГОВОРЮВАТИМЕ ПИТАННЯ ДИВЕРСИФІКАЦІЙНИХ ВІЗ (ГРІН-КАРД) ТА ПРОБЛЕМИ ВІЗОВОГО ШАХРАЙСТВА

Віце-консул Сполучених Штатів Америки ЕрікаХоскінг відвідає Чернівці та виступить з презентацією про диверсифікаційні візи та проблеми візового шахрайства. Зустріч з усіма зацікавленими відбудеться 5 жовтня 2017 року, в інформаційному центрі «Вікно в Америку» при Чернівецькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М. Івасюка, за адресою вул. О. Кобилянської 47, о 14:00.

У ході презентації пані Хоскінг пояснить процес отримання диверсифікаційних віз США. Вона зупиниться на основних етапах процесу та пояснить що потрібно зробити, щоб процес отримання візи був чітким, прозорим, без необхідності сплати додаткових коштів. Пані Хоскінг також розповість про проблему візового шахрайства, а також про агенції, які пропонують послуги у проходженні процесу отримання віз США, а також так звану «допомогу» у виграші Грін Карти.

Пані Хоскінг також матиме змогу відповісти на інші питання, пов’язані з існуючими процедурами отримання диверсифікаційних віз США.

peredplata