Упродовж вихідних четверо буковинців травмувалися в ДТП

Ще один чоловік опинився на лікарняному ліжку внаслідок автопригоди, що сталася в ніч з неділі на понеділок у Чернівцях. Працівники поліції встановлюють обставини та причини даних ДТП. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

У суботу, 21 жовтня, близько 13 години дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Біла Кіцманського району. Керуючи автомобілем «Фольксваген Пасат» на іноземній реєстрації, 51-річний житель Стрілецького Кута допустив наїзд на малолітнього місцевого жителя. 4-річний хлопчик раптово вибіг на проїжджу частину дороги з-за маршрутного автобуса, водій якого здійснював висадку пасажирів на зупинці. Із струсом головного мозку, переломом гомілки та забійною раною чола дитину госпіталізовано до лікарні. За результатами медичного освідчення водій легковика був тверезий.

Цього ж дня надвечір у Чернівцях по вулиці Сагайдачного зіткнулися автомобілі «Мерседес Віто» і «Форд Транзит Коннект». За кермом обох транспортних засобів перебували жителі Чернівців, віком 31 та 64 роки відповідно. Виїхавши на місце події, працівники Чернівецького відділу поліції встановили, що при виїзді з другорядної на головну дорогу водій мікроавтобуса не надав перевагу автомобілю «Форд». Внаслідок аварії травми отримали дві пасажирки легковика: 60-річна дружина і 84-річна родичка водія. З переломами медики доставили жінок до лікарні.

У неділю, 22 жовтня, близько 22 години поліцейські задокументували дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Узбецькій обласного центру. Рухаючись на автомобілі «Фольксваген Пасат», 40-річний чернівчанин допустив наїзд на невідомого чоловіка, особу якого наразі встановлюють поліцейські. Лікарі діагностували у потерпілого забій головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та алкогольну інтоксикацію.

Ще одна ДТП з потерпілими мала місце у Чернівцях по вулиці Січових Стрільців в ніч з 22 на 23 жовтня. Керуючи автомобілем «Фольксваген Пасат», 25-річний житель Хотинського району не впорався з керуванням і в’їхав у бетонну електроопору, а потім зніс паркан. Із закритим переломом лівої плечової кістки водія госпіталізовано до лікарні.

По усіх вказаних автопригодах тривають досудові розслідування. Для з’ясування обставин і винуватців ДТП поліцейські призначили низку експертиз.

peredplata