Заява Чернівецької територіальної організації Партії «БПП «Солідарність» щодо порушень з боку голови Новоселицької районної виборчої комісії

Під час засідання Новоселицької районної виборчої комісії, на якому проходило формування складу Новоселицької міської ТВК шляхом жеребкування, представниками Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» були зафіксовані порушення з боку голови комісії Василя Чиботару, а саме: відсутність кворуму, оскільки на засіданні були присутні лише троє членів комісії, а також непрозоре проведення процедури жеребкування щодо голови, заступника і секретаря комісії.

Зважаючи на те, що голова районної виборчої комісії, призначений за квотою Партії «БПП «Солідарність», своїми діями та рішенням дискредитує імідж Партії, до Центральної виборчої комісії було підготовлено та направлено подання щодо заміни Василя Чиботару.

Наразі представниками Партії «БПП «Солідарність» підготовлено та направлено позов до суду відносно неправомірних дій голови ТВК та оскаржено рішення щодо жеребкування. Про це інформує Секретаріат Чернівецької територіальної організації партії БПП СОЛІДАРНІСТЬ\”.

peredplata