Упродовж однієї доби у дорожньо-транспортних пригодах постраждали четверо чоловіків

Двох чоловіків госпіталізували до медичної установи, інші двоє загинули на місці автопригод.

14 листопада вдень у селі Буденець на Сторожинеччині 44-річний житель району, керуючи мікроавтобусом марки «Мерседес», допустив зіткнення з автівкою цієї ж марки на іноземній реєстрації. За кермом легковика перебував 24-річний житель сусіднього села.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів, обох водіїв із закритими черепно-мозковими травмами та іншими тілесними ушкодженнями госпіталізували до районної лікарні.

Увечері цього ж дня на об’їзній автодорозі міста Чернівці 30-річний житель Глибоцького району, керуючи автомобілем марки «ВАЗ-2108», допустив наїзд на пішохода. Внаслідок цього потерпілий помер одразу на місці події. Зі слів водія, чоловік зненацька вибіг на проїжджу частину дороги.

Ще один трагічний інцидент трапився вранці 15 листопада на автошляху сполученням Чернівці-Мамаївці. Керуючи автомобілем «Мерседес Спрінтер» на іноземній реєстрації, житель Сторожинеччини допустив наїзд на пішохода. Літній чоловік, років 65-75 на вигляд, помер від отриманих внаслідок ДТП травм.

На даний час поліцейські встановлюють особи загиблих. За попередньої інформацією, всі водії були тверезі.

Відомості за фактами даних автопригод внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Для встановлення всіх обставин даних дорожньо-транспортних пригод поліцейські призначили низку експертиз.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

peredplata