На Буковині посадовець райавтодору вимагав від підприємця 10 000 грн хабара

На Буковині посадовець райавтодору вимагав від підприємця 10 000 грн хабараПрокуратура Чернівецької області затвердила та передала до суду обвинувальний акт відносно посадовця райавтодору, за обвинуваченням у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).

Досудовим розслідування встановлено, що керівник однієї з філій райавтодору дочірнього підприємства \”Чернівецький облавтодор\” відкритого акціонерного товариства \”Державна акціонерна компанія \”Автомобільні дороги України\” вимагав та одержав від приватного підприємця 10 тис грн неправомірної вигоди за укладення договору на проведення руслорегулюючих робіт. Про це інформує прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Нагадаємо, 06.09.2017 працівники прокуратури Чернівецької області спільно із слідчими поліції та співробітниками Управління захисту економіки затримали вказаного посадовця, в порядку ст. 208 КПК України, після одержання ним неправомірної вигоди.

peredplata