На Хотинщині спіймали крадія

На Хотинщині спіймали крадія У минулому зловмисник вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку, однак не став на шлях виправлення та взявся за старе.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, поліцейські Хотинського відділення поліції задокументували злочинну діяльність 19-річного жителя села Бочківці.

Хлопець не маючи заробітку, вирішив обкрадати будинки жителів Хотинського району. Юнак в денну пору доби обирав помешкання, власників яких не було вдома. Він знаходив сховані ключі від замків вхідних дверей та проникав в житло. В деяких випадках зловмисник проникав в будинки через незамкнені двері. З помешкань порушник викрадав в основному гроші.

Крадій обчистив шість будинків у різних селах району. У своїх земляків він викрав грошових коштів на суму понад 90 тисяч гривень. Крім цього, порушник вчинив крадіжку велосипеда в районному центрі та крадіжку з автомобіля у селі Колінківці.

За даними фактами слідчими внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Порушнику вже оголошено підозри у вчиненні кримінальних правопорушень та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Поліцейські перевіряють зловмисника до вчинення інших крадіжок на території Чернівецької області. Триває досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

peredplata