На Сторожинеччині зловмисники вивозили ліс за підробленими документами

На Сторожинеччині зловмисники вивозили ліс за підробленими документами Знаючи, що поліція пильнує незаконну вирубку лісу, водій вантажівки з деревиною очікував, поки патрульна машина покине контрольний пост. Однак, правоохоронці викрили зловмисників.

У селі Банилові-Підгірному група реагування патрульної поліції зупинила автомобіль «ЗІЛ» під керуванням місцевого жителя. Вантажівка з деревиною рухалася з ділянки лісу, де не було заплановано вирубки дерев.

Згідно наданих водієм документів, у кузові автомобіля знаходилися дрова, довжиною 25-100 см. Перевіривши транспортний засіб, поліцейські виявили деревину бука, довжиною 4 і більше метрів.

Зі слів водія вантажівки, майстер лісу попросив його перевезти дану лісодеревину, пояснивши, що це його власні дрова. Втім, документи були оформлені на іншу особу.

При спілкуванні з майстром лісу той підтвердив, що деревина його. Але чоловік так і не зміг пояснити її походження та наявні в документах невідповідності.
За даним фактом працівники Сторожинецького відділу поліції відкрили кримінальне провадження. Поліція подала до суду клопотання про арешт деревини.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata