Чернівецький клуб виграв LVIV KARATE OPEN 2017

Чернівецький клуб виграв LVIV KARATE OPEN 2017 Міжнародні змагання «LVIV KARATE OPEN 2017» проводяться у Львові у восьмий раз. Цього разу нагороди виборювали представники понад 30-ти клубів. І в загальнокомандному заліку кращим виявився спортклуб «Лідер» з Чернівців!

Нагороди, загалом, вибороли спортсмени з 33-х клубів. Вихованці СК «Лідер» (Чернівці) здобули в різних номінаціях на «LVIV KARATE OPEN 2017» 37 медалей, з яких 11 золотих, 13 срібних і 13 бронзових. Другу команду – СК «Катана» (Чорноморськ) – чернівчани випередили завдяки більшій кількості срібних нагород – у чорноморців їх 11. Хоча в загальній сумі у «Катани» також 37 медалей. Цікаво, що ці ж команди були на перших двох позиціях на представницькому турнірі «Chernivtsi Open», але тоді першими стала «Катана», а «Лідер» – другим. «Реваншувались», що називається:) На третьому командному місці – МГО СК «Сен-Бін» (Київ) – 8 золотих, 9 срібних і 12 бронзових медалей (загалом 29).

У звітних змагання від СК «Лідер» взяли 70 спортсменів. Вирушили з командою і тренери Пікулін Олександр Сергійович, Лазоренко Андрій Миколайович, Чоботар Валерій Валерійович, Качуровський Олександр Сергійович, Антонюк Андрій Віталійович, Шехтер Євгенія Сергіївна, Пилипюк Євген Володимирович, Ончуленко Микита Анатолійович, Ончуленко Родіон Анатолійович.

Керівники клубу (Олександр Пікулін та Андрій Лазоренко) дякують всім учасникам-«лідерам» за їх старанні і вдалі результати, а висловлюють подяку батькам, які вболівали за нашу команду, та вітають всіх з вдалим закриттям сезону турнірів від УФК.

peredplata