«Потяг єднання – Труханівська Січ» завітає до Чернівців

У вівторок, 12 грудня, в області відбудуться заходи у рамках Всеукраїнської акції «Потяг єднання – Труханівська Січ».

Так, з 8.30 до 9.00 відбудеться зустріч учасників акції на залізничному вокзалі Чернівців.

З 10.00 до 13.30 заплановані екскурсії містом, учасники Всеукраїнської акції познайомляться з центральною частиною міста та з його архітектурною перлиною – колишньою Резиденцією митрополитів Буковини і Далмації, нині – Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича. Окрім того, о 11.30 учасники відвідають Чернівецьку гімназію №5.

О 12.00 в приміщенні обласної державної адміністрації (каб. 418) відбудеться спільний брифінг керівництва області та міста спільно з організаторами Всеукраїнської акції «Потяг єднання – Труханівська Січ».

Насамкінець, у Чернівецькій обласній філармонії ім. Д. Гнатюка учасники акції зустрінуться з учнівською та студентською молоддю краю.

Довідково.
Всеукраїнську акцію «Потяг єднання – Труханівська Січ» ініційовано волонтерами та громадськими діячами в рамках реалізації програми Президента України з підтримки національної Єдності з метою сприяння консолідації суспільства, піднесення патріотичного духу громадян, розвитку волонтерського руху, розвінчування міфів російської пропаганди, активізації міжрегіонального співробітництва, зокрема з реалізації культурних, освітніх та інформаційних проектів, спрямованих на налагодження діалогу та зміцнення взаєморозуміння жителів різних регіонів держави у справі розбудови в Україні.

peredplata