Про стан наповнення бюджету Пенсійного фонду в області

Упродовж 2017 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Чернівецькій області проводилася широкомасштабна робота щодо наповнення бюджету Пенсійного фонду з метою забезпечення стабільних та своєчасних виплат пенсіонерам.
Так, завдяки вжитим заходам, спрямованим на роботу з платниками щодо сплати поточних зобов’язань та погашення заборгованості з платежів, співпраці з органами влади і місцевого самоврядування, контролюючими органами та соціальними партнерами щодо вжиття заходів до роботодавців, які порушують мінімальні соціальні гарантії працюючих, з початку року до бюджету Пенсійного фонду України в Чернівецькій області надійшло власних доходів в сумі 1861,5 млн.грн., що на 700,1 млн.грн. (60,3%) більше, ніж у 2016 році.
Власних доходів, адміністрування яких здійснюється Головним управлінням Пенсійного фонду України в Чернівецькій області, за 2017 рік мобілізовано в сумі 20,6 млн.грн., що на 2,5 млн.грн. (13,5%) більше надходжень відповідного періоду 2016 року.
Завдяки співпраці з територіальними органами Державної виконавчої служби та органами влади, вдалося мобілізувати коштів в рахунок погашення заборгованості з платежів до бюджету Фонду в сумі 1,6 млн.грн.
Усі мобілізовані кошти спрямовано на пенсійні виплати громадянам краю.

peredplata