Двоє чернівчан стали переможцями акції “Смартфонів п’ять вагонів”

ПриватБанк та Mastercard підвели підсумки акції “Смартфонів п’ять вагонів”, яка тривала з 15 листопада до 31 грудня. В список переможців потрапили і двоє жителів Чернівців – Христина Сернавська та Сергій Скрипник отримали в подарунок смартфони Xiaomi.

Згідно з правилами акції кожен, хто придбав залізничні квитки в будь-якому каналі ПриватБанку з картки Mastercard в період проведення акції, взяв участь у розіграші одного зі 100 смартфонів.

Для Христини Сернавської перемога в акції стала сюрпризом.

“Я вже досить давно користуюся послугами ПриватБанку, – розповіла пані Христина при отриманні смартфону. – Всі залізничні квитки давно купую саме в Приват24 і про акцію взагалі нічого не знала. І, як виявилося, для перемоги навіть не обов’язково було десь реєструватися, а просто зробити те, що роблю завжди“.

А от другий переможець – чернівчанин Сергій Скрипник – задля участі в розіграші призів купив залізничні квитки саме в Приват24, чого до грудня 2017 року ніколи не робив.

“Я також вже досвідчений користувач Приват24. Але квитки завжди купував за допомогою іншого Інтернет-сервісу, – зауважив пан Сергій. – І от, дізнавшись про акцію “Смартфонів п’ять вагонів”, чергові квитки я придбав вже в Приват24. Цілеспрямовано для участі в акції 🙂 І так сталося, що одразу ж переміг”.

Преміальний фонд акції складався зі 100 смартфонів Xiaomi Redmi 4 32GB. Визначення переможців відбувалося випадковим чином – щотижня визначалися 20 переможців.

Нагадаємо, що придбати квитки в ПриватБанку можна декількома зручними способами:

через мережу Інтернет – на сайті bilet.pb.ua або у власному Приват24 (з комп’ютера, смартфона або планшета);

за безкоштовним телефоном 3700 (безкоштовно з номерів моб.операторів);

у будь-якому відділенні або терміналі самообслуговування.

peredplata