Перевізник заборгував Державній службі України з безпеки на транспорті понад 70 тис. грн.

Керівник Кіцманської місцевої прокуратури звернувся до Волинського окружного адміністративного суду з позовами до жителя Волинської області з вимогою сплатити за проїзд великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування.

Так, до Кіцманської місцевої прокуратури надійшла інформація з Управління Укртрансбезпеки у Чернівецькій області, що 04.09.2017 на а/д «Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига» було проведено габаритно-ваговий контроль двох вантажних автомобілів марки IVEKO. За результатами перевірки складено довідку про перевищення транспортними засобами нормативних вагових параметрів та нарахована плата за проїзд у сумі понад 70 тис. грн.

Незважаючи на те, що упродовж 30 календарних днів з моменту визначення плати, перевізник зобов’язаний внести її та повідомити про це Управління Укртрансбезпеки у Чернівецькій області, дані кошти громадянин добровільно не сплатив, що стало підставою для прокуратури звернутись до суду з відповідним позов про примусове стягнення плати за проїзд.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata