Чернівчани вже задекларували понад 12 мільйонів доходу

З 1 січня 2018 року стартувала кампанія декларування доходів громадян. Як розповів начальник відділу адміністрування податків і зборів Чернівецького управління ГУ ДФС у Чернівецькій області Андрій Світовий, станом на 25 січня 118 чернівчан задекларували свої доходи. Загальна сума задекларованих доходів складає 12,02 млн. грн.- інформує Сектор організації роботи Чернівецької ОДПІ.

У перші дні кампанії декларування ряди чернівецьких декларантів поповнив перший мільйонер: чернівчанин відзвітував про доходи від продажу нерухомого майна у сумі 1,8 млн. грн.

Андрій Іванович зазначив, що громадяни можуть подати декларацію, як традиційно – у Центрі обслуговування платників за місцем реєстрації, надіслати її поштою, так і он-лайн. Для зручності декларантів, фіскальна служба передбачила можливість подання звіту в \”Електронному кабінеті платника податків.
Вхід до оновленого сервісу здійснюється на офіційному веб-порталі ДФС за вкладкою \”Електронний кабінет\” або за посиланням: https://cabinet.sfs.gov.ua.
Докладну інформацію про користування \”Електронним кабінетом\” можна переглянути у розділі \”Допомога\” (https://cabinet.sfs.gov.ua/help/). Також на сайті ДФС є приклади заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи, які розміщені за посиланням: http://sfs.gov.ua/deklaruvannya-dohodiv-gromadyan/poryadok-deklaruvannya-dohodiv-gromadya/prikladi-zapovnennya-/ (Головна>ДЕКЛАРУВАННЯ ДОХОДІВ ГРОМАДЯН>Порядок декларування доходів громадян>Приклади)

Чернівецька ОДПІ запрошує чернівчан до декларування доходів, отриманих у 2017-му році. Не зволікайте! Деклараційна кампанія триватиме до 1 травня 2018 року.

peredplata