Буковинців, які напали на служитиля Феміди судитимуть

Буковинців, які напали на служитиля Феміди судитимуть

Прокуратура Чернівецької області затвердила та передала до суду обвинувальний акт відносно організатора та трьох учасників організованої злочинної групи, які у липні 2017 року вчинили розбійний напад на голову одного з судів Чернівецької області.

Встановлено, що 27-річний чернівчанин організував злочинну, стійку, озброєну вогнепальною зброєю, банду з метою здійснення ряду нападів на окремих громадян. До складу вказаного злочинного угрупування обвинувачений залучив трьох своїх знайомих з якими спільно проходив військову службу в зоні проведення АТО.

Так, після досягнення згоди всіма учасниками групи, детально вивчивши декларації держслужбовців та посадовців, зловмисники вирішили здійснити напад на сім’ю голови одного з судів Чернівецької області.

Зокрема, 10 липня близько 6 години ранку обвинувачені прийшли до помешкання потерпілого, напали на нього та його дружину, застосовуючи фізичне насильство та погрожуючи застосуванням вогнепальної зброї заволоділи грошовими коштами в сумі майже 11 тисяч євро.

За скоєне зловмисникам загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років.

peredplata