Чернівецька організація бореться за звання найкращої в Україні та Європі

Чернівецька організація бореться за звання найкращої в Україні та ЄвропіСпоживчий кооператив «Мережа будівельних магазинів» потрапив до списку 23 найкращих організацій України за результатами масштабного європейського конкурсу European Business Awards (https://www.businessawardseurope.com/otw/Ukraine) та пройшов до наступного етапу, який передбачає народне голосування.

Переглянути відео СК «МБМ» та віддати свій голос за чернівецьку компанію ви можете за посиланням: https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/141/23462

European Business Awards ‒ глобальний європейський проект із оцінки ведення бізнесу. Головними критеріями конкурсу є успіх, інновації, етика і глобальне мислення. Загалом у конкурсі взяли участь компанії із 34 країн, а строгий відбір найкращих учасників здійснювали 237 суддів. Для прикладу, в 2016/2017 році в конкурсі взяло участь більше 33 000 компаній.

Заснований в 2010 році в м. Чернівці, СК «МБМ» є першим та єдиним споживчим кооперативом в Україні в галузі продажу будівельних матеріалів. Потреби всіх магазинів кооперативу обслуговує персонал СК «МБМ», який налічує 9 працівників. До складу кооперативу входить 108 магазинів, які функціонують у Західному регіоні України (http://www.mbm.ua/magazyny). Згідно із законодавством України та внутрішніми правилами СК «МБМ», власники кооперативу – це власники магазинів будівельних матеріалів, які самоорганізувалися та є абсолютно незалежними рівноправними структурними одиницями.

СК «Мережа будівельних магазинів» створений для того, щоб представники малого бізнесу змогли розвиватись на конкурентному ринку, ділилися досвідом, впроваджували нові технології торгівлі, покращували якість обслуговування клієнтів та розширювали свій асортимент.

Голова кооперативу, Холодюк Ярослав, зазначає: «На сьогоднішній день, на ринку продажу будівельних матеріалів присутня така тенденція: будуть існувати або великі гіпермаркети, або вузькоспеціалізовані магазини, або об’єднання магазинів – кооперативи. Тому зараз СК «МБМ» – це єдиний шанс малого бізнесу конкурувати із великими гіпермаркетами. Такі структури в європейських країнах уже давно набрали популярності. Більше того, вони вже почали створювати об’єднання на міждержавному рівні».

Довідково:
Повний перелік всіх 23 українських компаній, які були визнані найкращими в Україні: https://www.businessawardseurope.com/otw/Ukraine
СК «Мережа будівельних магазинів» – єдиний представник з м. Чернівці.
І[b]нформація про конкурс «European Business Awards»: [/b]https://www.businessawardseurope.com/about
Веб-сайт СК «МБМ»: http://www.mbm.ua/
Про СК «МБМ»: http://www.mbm.ua/pro-merezhu
Магазини СК «МБМ»: http://www.mbm.ua/magazyny

peredplata