У Чернівцях слухали з \”Веселка ТВ\”

У Чернівцях слухали з "Веселка ТВ" 9 лютого у стінах Чернівецької обласної бібліотеки для дітей відбулась презентація Всеукраїнського соціального проекту «Слухаємо з «Веселка ТВ: діти для дітей».
Діти-переселенці мали змогу записати аудіо-книгу, де зачитували вірші української письменниці Слави Світової, для своїх однолітків з вадами зору. Загальний тираж на сьогодні налічує 300 примірників на флеш-носіях. Більше 100 годин було витрачено для запису 20 віршів із книги «Жменька слів для доброго настрою», які раніше не начитувались.
Цінність проекту полягає в особливості його виконавців, адже зачитували твори не зірки а діти, які на даний момент потребують підтримки та допомоги. Вони хочуть бути корисними для своєї держави.
Організаторами проекту є: ГО «Громадське дитяче інтернет-телебачення і радіо «Веселка ТВ» спільно з Національною спілкою журналістів України, Україноформом та ГО «Коногонка». Фінансування для реалізації проекту виділило Управління Верховного комісара ООН у справах біженців і ГО «КримSOS».
У Чернівцях захід відвідали представники від влади та громадські організації. Але, на жаль, діток, для яких був організований захід, відвідало лишень четверо. Адже в цей день погода виявилась не сприятливою, а єдино-організованого транспорту не надали.
Діткам, які зуміли відвідати презентацію, організатори подарували аудіо-книги, а решту передали в центр реабілітації для дітей з вадами зору.

peredplata