Укрпошта знизила на третину ціну закупівлі обладнання, що прискорить обслуговування клієнтів

Укрпошта знизила на третину ціну закупівлі обладнання, що прискорить обслуговування клієнтів

Укрпошта закупила 2 556 термотрансферних принтерів з подвійною технологією друку, які прискорять обслуговування клієнтів у відділеннях компанії. Тендер відбувся в системі електронних закупівель Prozorro, а ціна закупівлі стала на 38,4% нижче від початкової.

Нові принтери призначені для друку документів відправлення та значно скоротять час їхнього оформлення, адже швидкість друку зросте в рази. Ці термопринтери мають ще низку переваг в порівнянні з матричними принтерами. Вони є більш ощадливими – технічне обслуговування матричного принтера проводиться до 6 разів частіше, тобто нове обладнання потребуватиме менше витрат на сервіс. Крім того, вони мають високу якість друку, і оператори у відділеннях зможуть одразу друкувати ще й штрих-коди для посилок.

«Ми продовжуємо оновлення інфраструктури і закуповуємо сучасне обладнання для поштових відділень. Придбавши термотрансферні принтери з подвійною технологією друку ми скоротили час обслуговування клієнтів та зекономили на цій закупівлі близько 4,8 млн грн. Ціна кожного принтера майже на 50% нижча, ніж на найбільших інтернет-майданчиках. Ці принтери можуть використовуватися як для звичайного друку, так і для складних бізнес-процесів, де потрібна якісна етикетка», – відзначив заступник генерального директора із закупівель Укрпошти Олександр Наход.
Перша партія закуплених термотрансферних принтерів вже надійшла до Укрпошти, поступово відбуватиметься їхнє налаштування та введення в експлуатацію у відділеннях.

Довідка:

Переможцем торгів стало ТОВ \”Науково-виробниче об’єднання \”РИФ\”, з яким Укрпошта підписала договір. НВО «Риф» серед 4 учасників торгів запропонувало найнижчу ціну. Ціна закупівлі склала 7 717 330,80 грн з ПДВ, що на 38,4% нижче початкової ціни. Очікувана вартість закупівлі становила 12 537 205,56 грн. Як раніше повідомлялося, протягом 2017 року Укрпошта зекономила 370 млн грн на закупівлях через систему електронних торгів Prozorro.

peredplata