До Чернівецької ОДПІ громадяни подали 412 декларацій про доходи

Упродовж кампанії декларування, яка стартувала з 1 січня, до Чернівецької ОДПІ встигли відзвітувати про свої доходи 412 громадян на суму 22,6 млн. грн., в тому числі 344 – мешканця столиці Буковини задекларували 17,8 млн. грн. доходів, а 68 глибочан відзвітували про 4,8 млн. грн. зароблених статків.
У перші дні кампанії декларування ряди чернівецьких декларантів поповнив перший мільйонер: чернівчанин відзвітував про доходи від продажу нерухомого майна у сумі 1,8 млн. грн. – повідомляє Сектор організації роботи Чернівецької ОДПІ.

Як зазначив начальник відділу адміністрування податків і зборів Чернівецького управління ГУ ДФС у Чернівецькій області Андрій Світовий, громадяни можуть подати декларацію, як традиційно – у Центрі обслуговування платників за місцем реєстрації, надіслати її поштою, так і он-лайн. Для зручності декларантів, фіскальна служба передбачила можливість подання звіту в \”Електронному кабінеті платника податків.

Вхід до оновленого сервісу здійснюється на офіційному веб-порталі ДФС за вкладкою \”Електронний кабінет\” або за посиланням: https://cabinet.sfs.gov.ua.
Чернівецька ОДПІ запрошує чернівчан до декларування доходів, отриманих у 2017-му році. Не зволікайте! Деклараційна кампанія триватиме до 1 травня 2018 року.

peredplata