У Кіцмані відбудеться виставка-ярмарок спортивних та декоративних птахів

У Кіцмані відбудеться виставка-ярмарок спортивних та декоративних птахівВ рамках відзначення Міжнародного Дня птахів 1 квітня 2012 року в місті Кіцмань на міському стадіоні відбудеться районне свято, під час якого буде проведено виставку спортивних та декоративних птахів, тематичні конкурси, бої півнів та інші заходи. Основна мета весняної виставки: залучення громадськості до проблем захисту птахів, формування різностороннього уявлення про світ пернатих, розвиток позитивно-емоційного ставлення до природи рідного краю.

Відвідувачі виставки-ярмарку, в якій візьмуть участь більше 100 птахівників-аматорів не тільки Чернівецької, а і сусідніх областей, матимуть можливість побачити і придбати голубів різних порід, серед яких – льотні, високольотні, декоративні, бойні, поштові.

В експозиції виставки також будуть представлені й інші декоративні птахи: фазани, гуси, карликові кури, кури порід брама, кохінхін, цесарки, папуги хвилясті і нерозлучники, перепели, канарейки, дикі качки, деякі види кролів. Крім того, упродовж виставки присутні отримають безкоштовні консультації фахівців з питань придбання та утримання птиці в домашніх умовах.

Організатором свята є Кіцманська районна федерація любителів спортивних та декоративних птахів.

Виставка-ярмарок розпочнеться о 9-й годині, запрошуються усі охочі.

peredplata