Чернівецький виробник готується до випробувань у соляних шахтах!

Для кожного з нас важливо, наскільки якісну продукцію ми купуємо. Адже якість – ознака того, що річ прослужить нам не один рік.

Піклуючись про наших клієнтів, компанія «Сітка Захід» вже давно використовує лише фарбу, яка пройшла випробування і має сертифікат Qualicoat, який вже сам по собі говорить про якість покриття металу.
Аби ще раз впевнитись, що наша продукція – найкраща – і прослужить клієнтам не один рік, ми уклали договір з Інститутом хімії поверхні ім. О.Чуйка для перевірки своєї продукції у камерах сольового туману.

Такі камери використовують для визначення корозійної стійкості матеріалу або виробу з конфігурацією температури і рівня вологості. Що це означає? Що там відтворюють умови експлуатації, близькі до природних, і прискорюють їхній вплив. Так можна не лише перевіряти корозійну стійкість, але також розробляти нові покриття, з кращою корозійною стійкістю.

Що саме будуть робити з нашими секціями та стовпами?

– Випробовувати стійкість покриття
– Випробовувати довговічність покриття
– Шукати дефекти захисного покриття та визначати їхнє походження.
Після успішного дослідження «Сітка Захід» буде чи не єдиним виробником у регіоні з сертифікатом беззаперечної якості.

Компанія «Сітка Захід» має 13-ти річний досвід реалізації та виготовлення металевої продукції. Сітка «Рабиця», канілірована сітка, просічно-витяжна, армопояс, секційні огорожі – це далеко не весь асортимент компанії з виробничими цехами у Чернівцях, Львові та Києві та складськими потужностями у 12 містах України.

peredplata