Олексій Каспрук про перевибори

Сьогодні на брифінгу Олексій Каспрук прокоментував можливість перевиборів міського голови та Чернівецької міської ради. Насправді ситуація, яка трапилась нагадує події 2011 року, та зняття з посади тодішнього мера Чернівців Миколи Федорука, – так вважає Олексій Павлович. Мер міста заявив про свою готовність взяти участь у виборах. Сказав, що висуватиме і свою кандидатуру.

Олексій Каспрук про перевибори

\”Я готовий іти на вибори в будь-який момент. Я відчуваю підтримку чернівчан, чернівчани розумні,вони розуміють, що відбувається у місті. Я переконаний, що вибори міської ради та міського голови мають відбуватися одночасно. В моєму звернені до Верховної ради України написано про перевибори міської ради, тому що законом не передбачено, що Верховна рада може прийняти рішення про дострокові вибори міського голови\”, – пояснює Олексій Павлович

Також за словами мера, якщо відставка міського голови таки відбудеться, то його опоненти керуватимуть містом до наступних виборів. Олексій Павлович вважає, якщо припиняються повноваження міського голови, то він повинен зібрати свої речі і вийти зі стін Ратуші. Тоді депутатам ніхто не буде заважати робити те, що вони хочуть робити з нашим містом, – каже Олексій Каспрук.

peredplata