Пішов із життя шановна людина, заслужений лікар України Василов Василь Михайлович!

Пішов із життя шановна людина, заслужений лікар України Василов Василь Михайлович!Передчасна смерть наступила від відірваного тромбу, коли він повертався з роботи додому.

ВАСИЛОВ ВАСИЛЬ МИХАЙЛОВИЧ
Завідувач ортопедично-травматологічного відділення обласної клінічної лікарні м. Чернівців, заслужений лікар України

Народився 27 січня 1957 року в с. Грозинцях Хотинського району Черні¬вецької області.
Закінчив Чернівецький державний медичний інститут (1981 р.).
Упродовж 1981–1982 рр. навчався в інтернатурі Кам’янець-Подільської лікарні імені В.І. Леніна за спеціальністю „Хірургія”.
З 1982 року – лікар-хірург Сторожинецької ЦРЛ, згодом працював лікарем швидкої медичної допомоги в м. Чернівцях.
З 1983 року переведений у Чернівецьку міську лі¬карню № 1 на посаду лікаря-травматолога: про¬тягом трьох років – у травмпункті, а з 1986 року лікарем-ординатором травматологічного відділення ЛШМД.
З 1995 по 1997 роки працював за кор¬доном (у Лівії), а після повернення – на попередньому місці роботи.
З лютого по березень 2000 року працював лікарем орто¬педом-травматологом обласної клінічної лікарні, а з березня 2000 року – завідувач ортопедично-травматологічного відділення.
Лікар вищої кваліфікаційної категорії. Обласний позаштатний травматолог. Автор наукових праць, зокрема, авторських свідоцтв на винаходи.
Удосконалював свою професійну майстерність у Поль¬щі, Чехії, Нідерландах. Засвоїв основні методи діагностики та лікування травматологічних хворих.
У 2001 році став лауреатом премії імені В. Залозецького. Нагороджений грамотою міністра охорони здоров’я України (2005 р.). У 2007 році присвоєно звання „Заслужений лікар України”, а у 2010 році нагороджений орденом Святого Михаїла.

peredplata