Чернівецька організація стала найкращою в Україні

Чернівецька організація стала найкращою в Україні

Споживчий кооператив \”Мережа будівельних магазинів\” став найкращою організацією в Україні в номінації \”Взаємодія із споживачами і ринком\” у рамках загальноєвропейського конкурсу European Business Awards! Тепер СК «МБМ» представлятиме Україну у фінальному етапі змагання та побореться із іншими 33 національними переможцями за звання найкращої організації в Європі! Останній етап конкурсу пройде 22-23 травня у м. Варшава, Польща.

Чернівецька організація стала найкращою в Україні

Переможцями від України в інших номінаціях стали такі компанії як Ferrexpo, Intertop, KTD Group (ТМ Saturn) та інші. Зі списком усіх українських переможців можна ознайомитися за посиланням:

https://www.businessawardseurope.com/otww/ukraine

Варто відзначити, що до фіналу конкурсу дійшли такі гіганти бізнесу як Leroy Merlin (Іспанія) та Samsung (Туреччина), що демонструє високу конкуренцію серед учасників та престижність змагання.

Адріан Трепп, виконавчий директор European Business Awards, заявив: \”Це дивовижне досягнення, і кожна компанія є чітко вираженим лідером у своїй галузі. Щоб стати національним переможцем, ви повинні представляти наші основні цінності: успіх, етику та інноваційність, а також бути одними з найкращих у Європі. Ми бажаємо вам удачі в фіналі\”.

European Business Awards ‒ це глобальний європейський проект із оцінки ведення бізнесу. Загалом у конкурсі взяли участь компанії із 34 країн, а строгий відбір найкращих учасників здійснювали 237 суддів. До прикладу, в 2016/2017 році в конкурсі взяло участь більше 33 000 компаній. Національними переможцями визнали лише 289 учасників.

Заснований в 2010 році в м. Чернівці, СК «МБМ» є першим та єдиним споживчим кооперативом в Україні в галузі продажу будівельних матеріалів. Потреби всіх магазинів кооперативу обслуговує персонал СК «МБМ», який налічує 9 працівників. До складу кооперативу входить 108 магазинів, які функціонують у Західному регіоні України (http://www.mbm.ua/magazyny). Згідно із законодавством України та внутрішніми правилами СК «МБМ», власники кооперативу – це власники магазинів будівельних матеріалів, які самоорганізувалися та є абсолютно незалежними рівноправними структурними одиницями.

СК «Мережа будівельних магазинів» створений для того, щоб представники малого бізнесу змогли розвиватись на конкурентному ринку, ділилися досвідом, впроваджували нові технології торгівлі, покращували якість обслуговування клієнтів та розширювали свій асортимент.

Повний перелік всіх 12 українських компаній, які тримали перемогу в усіх номінаціях:

https://www.businessawardseurope.com/otww/ukraine

СК «Мережа будівельних магазинів» – єдиний представник з м. Чернівці.

Інформація про конкурс «European Business Awards»: https://www.businessawardseurope.com/about

Веб-сайт СК «МБМ»: http://www.mbm.ua/

Про СК «МБМ»: http://www.mbm.ua/pro-merezhu

peredplata