Відвідувачі Центру обслуговування платників отримали понад 65 тисяч послуг

Упродовж першого кварталу цього року відвідувачам Центру обслуговування платників у Чернівцях було надано понад 65 тисяч послуг: консультаційних – 2174; інформаційних – 2024; адміністративних – 10858 та понад 50 тисяч інших послуг (прийом звітності, вхідних документів та інші).
З метою отримання відомостей про суми виплачених доходів та утриманих податків до Центру обслуговування платників Чернівецької ОДПІ протягом січня – березня звернулося 2323 осіб. Переважно отримувачами зазначених відомостей у цей період були особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, оскільки такі особи мають обов’язок подання електронних декларацій за підсумками 2017 року.
Найбільш запитуваною послугою у звітному періоді є послуга з видачі реєстраційного номеру облікової картки платника податків: упродовж січня–березня видано 3861 такий номер.
За реєстрацією книг обліку розрахункових операцій та розрахункових книжок до ЦОПу звернулись 1045 суб’єктів господарювання, за реєстрацією РРО – 156.
Також фахівцями ЦОПу зареєстровано 1030 платників єдиного податку та надано 1039 витягів з реєстру платників єдиного податку; зареєстровано 891 книгу обліку доходів і витрат, які ведуть підприємці. Довідки про про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної фіскальної служби отримали 286 платників.
Центром обслуговування платників Чернівецької ОДПІ надається широкий спектр безкоштовних послуг для відвідувачів Також для зручності відвідувачів в Центрі функціонує система Wi-Fi.
У залі очікування забезпечено трансляцію актуальної інформації на TV-моніторах. Крім того, з метою інформування платників про зміни в законодавстві в Центрі розповсюджується друкована продукція – листівки, брошури, пам’ятки тощо.
Інформує сектор організації роботи Чернівецької ОДПІ.

peredplata