У Чернівцях обиратимуть керівників трьох міських закладів охорони здоров’я

Конкурс на зайняття вакантних посад керівників закладів охорони здоров’я комунальної власності Чернівецької міської ради відбудеться 15 травня.

На конкурсі обиратимуть головного лікаря комунальної медичної установи «Міська стоматологічна поліклініка», директора міського територіального медичного об’єднання «Стоматологія», головного лікаря комунальної медичної установи «Міська поліклініка №5» та завідувача комунального підприємства «Аптека № 10».

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на зазначені посади та перелік документів, які подаються на конкурс, оприлюднені конкурсної комісією. Серед необхідних документів передбачено й конкурсну пропозицію з проектом плану розвитку закладу охорони здоров’я на середньострокову перспективу ( 3-5 років) , яка передбачає:

• план реформування закладу впродовж одного року;
• заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;
• пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу;
• пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу.

Конкурсна пропозиція подається в друкованій та електронній формі (до 15 сторінок друкованого тексту). Документи від претендентів приймалися з 26 квітня до 14 травня.

До складу конкурсної комісії входить три представника, делеговані зборами трудового колективу закладу охорони здоров’я, де обирають керівника, три фахівця управління охорони здоров’я міської ради та три представника громадськості. Конкурсна комісія може прийняти рішення про залучення до роботи експертів/фахівців/науковців з відповідної галузі знань з правом дорадчого голосу для проведення оцінки конкурсної пропозиції та співбесіди щодо відповідності професійної компетентності претендента встановленим вимогам.

На першому засіданні, яке відбудеться 15 травня о 15.00 в управлінні охорони здоров’я міської ради (вул. О.Кобилянської,22), конкурсна комісія розглядає документи, подані претендентами на посаду керівника комунального закладу охорони здоров’я, на відповідність кваліфікаційним вимогам та встановленого переліку. Результати розгляду невідкладно повідомляються кандидатам. На наступних засіданнях конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує конкурсні пропозиції програм розвитку закладів охорони здоров’я.

На засіданнях конкурсної комісії під час розкриття пакетів документів, поданих претендентами, їх розгляду, під час заслуховування конкурсних пропозицій учасників та оголошення результатів конкурсу мають право бути присутніми представники засобів масової інформації. При цьому присутнім заборонено у будь-який спосіб втручатися чи перешкоджати роботі конкурсної комісії. Ведеться відеозапис засідання конкурсної комісії, який оприлюднюється на офіційному веб-сайті управління охорони здоров’я міської ради не пізніше наступного дня з дати проведення засідання та зберігається на відповідному веб-сайті не менше одного року.

peredplata