Папієв очолив Раду з питань розвитку підприємництва та залучень інвестицій в Чернівецьку область

На Буковині запрацювала Рада з питань розвитку підприємництва та залучення інвестицій в Чернівецьку область, яку очолив голова обласної держаної адміністрації Михайло Папієв. Відповідне розпорядження було ним підписане у п’ятницю, 20 квітня. Рада з питань розвитку підприємництва та залучення інвестицій в Чернівецьку область як обласний постійно діючий дорадчий орган створена відповідно до Меморандуму, підписаного 8 лютого 2012 року головою Чернівецької обласної державної адміністрації М.Папієвим та головою Ради Федерації Роботодавців України Д.Фірташом.

Новостворена Рада ставить за мету покращити інвестиційний клімат і умови ведення бізнесу в регіоні, сприяти реалізації інвестиційних проектів на території області, а також надавати методичну допомогу для прийняття незалежних рішень щодо фінансової підтримки суб\’єктів підприємницької діяльності.

До складу Ради ввійшли президент товариства з обмеженою відповідальністю «Техно плюс» В’ячеслав Добровольський, генеральний директор товариства з обмеженою відповідальністю «Машзавод» Віктор Сідляр, генеральний директор товариства з обмеженою відповідальністю «Родничок» Іван Семенюк, генеральний директор товариства з додатковою відповідальністю «Трембіта» Стелла Станкевич, заступник начальника Головного управління економіки облдержадміністрації Олександр Тимчук. Секретарем ради став голова Ради Федерації роботодавців Чернівецької області Микола Бузинський, повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata